Emännät ja kokit valmistavat lounaat, välipalat ja illalliset suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin ja käytämme lähialueen tuottajia.

VILLA JÄMI

Aamiainen

Aamu- ja iltapalojen tilaus vain, jos samaan tilaukseen sisältyy myös joko lounas tai päivällinen.

Otamme huomioon tilauksen yhteydessä ilmoitetut erityisruokavaliot ja suunnittelemme myös täysin toiveidenne mukaiset menukokonaisuudet. Tilausten henkilömäärä ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa 7 päivää ennen tilaisuuttanne.

Minimilaskutusmäärä on 10 henkilöä.

Ateriat toimitetaan mökille astioineen ja noudamme astiat likaisina pois.

Hinnat sis. alv:n 14 %.

    Aikaisen linnun aamupala

    Tuoremehua

    ***
    Korsun omaa Granolaa:
    luomukaurahiutaleita,kuivattuja marjoja,
    siemeniä, luomuhamppua, hunajaa

    ***
    Maustamatonta jogurttia

    ***
    Lähileipomo Paulan Konditorian
    sämpylöitä täytettynä
    paikallisen luomuvihannestarhan
    ja lihamaakarin
    tuotteilla

    ***

    Kahvi / tee

    ***

    13 €/hlö

    VILLA JÄMI

    Lounas

    Villa Jämin lounasvaihtoehdot

      Lounas 1

      Lähitilojen caesarsalaattia
      Maustekurkkukanootit
      Suon laidan puolukkasurvos
      ***
      Kierikan tilan perunamuusi
      Siirapin kera haudutettua ruusukaalia
      Metsästäjän hirvipihvit (jauheliha)
      Suppilovahverokastike
      ***
      Leivät, levitteet
      Vesi
      ***
      Kahvi, tee
      Marjarahka
      ***
      20 €/hlö

      Lounas 2

      Raikas luomuvihersalaatti
      Luomutomaattia, mozzarellaa ja nokkospestoa
      ***
      Hölskyperunat
      Rakuunaporkkanat
      Korsun savulohta, tillikastiketta

      ***
      Leivät, levitteet
      Vesi
      ***
      Kahvi, tee
      Omenapaistos + vaniljakastike
      ***
      20 €/hlö

      VILLA JÄMI

      Korsun perinnepöytä

      Menukokonaisuus on pysynyt jo useamman kauden muuttumattomana.

      Pöydän tarjottavat on ilo esitellä ruokailijoillekin – jokaisen ruokalajin raaka-aineissa maistuu paikallisuus.

      Yön yli haudutettu possu on vieraidemme ehdoton suosikki, samoin suklaakakku!

        Korsun perinnepöytä

        Leipäjuustoa, paahdettua punajuurta, vadelmakastiketta
        Vihersalaattia luomukasviksista
        Tervasalaatinkastiketta
        Kanelimarinoituja suppilovahveroita

        ***

        Yön yli kypsytettyä savupossua
        Kotisinappia
        Uuniperunaa naapurin pellon perunoista
        Villiyrttitäytettä
        Rosmariiniporkkanat voikukkasiirapilla

        ***
        Luomuruisleipää ja kauraleipää
        Vaahdotettua voita

        ***
        Ruokajuomana vesi ja kotikalja

        ***
        Täyteläinen suklaakakku, suolakinuskia ja tyrnirouhetta

        ***

        38 €/hlö

        VILLA JÄMI

        Eränkävijän menu

        Korsuretket on osa Suomen toista Geopark-aluetta (Lauhanvuori-Hämeenkangas), jonka teeman mukaan ”Suossa on elämä”.

        Eränkävijän menun ajatuksena oli koota simppeli, metsäinen menu, jota mietiskeltiin suon laidalla nuotion äärellä istuskellen.

        • Korsukylässä menuun voit lisätä paikan päällä perinteisen rakovalkean äärellä loimutettavan lohen (sis. kermaviili-tillikastike) + 8 €/hlö.

        Eränkävijän menu

        Täyteläinen suppilovahverokeitto
        Kauraleipää ja vaahdotettua voita

        ***
        Suon laidan puolukkasurvos
        Kierikan tilan perunamuusi
        Kuusenkerkkäsiirapin kanssa paahdettuja säräjuureksia
        Hämeenkankaan hirvikäristystä

        ***
        Muurinpohjalettuja, marinoituja metsämarjoja ja vaahdotettua kermaa

        ***

        41 €/hlö

        VILLA JÄMI

        Korsuretkujen illanviettoon

        ”Me ollaan isoja miehiä ja tykätään liharuuasta”. Jep, tässä teidän menu olkaa hyvä.

        Meille tilauksen yhteydessä tulee melko usein tällainen toive menun suhteen.

        Yli 20 vuoden kokemuksella tunnistamme segmentin ja vähennämme salaattihävikkiä.

        Silti tämänkin saa kasvisvaihtoehtona.

        • Korsukylässä menuun voit lisätä paikan päällä perinteisen rakovalkean äärellä loimutettavan lohen (sis. kermaviili-tillikastike) + 8 €/hlö.

        Korsuretkujen illanviettoon

        Hirvikebabsalaatti
        Hunajainen kaalisalaatti
        Maustekurkkukanootit

        ***
        Naapurin pellon perunat
        Korsun hirvimakkaraa
        Hiukan paremmat hirvipullat, valkosipulinen vuolukerma
        Karamellisoitua nyhtöpossua, omenachutney
        Korsun kotisinappia
        Makeaksi haudutetut sipulit

        ***
        Konjakkinen omena-kaurapaistos, vaniljasoosia

        ***

        36 €/hlö

        VILLA JÄMI

        Korsun kottaraisille

        Vastaisku Korsuretkujen pöytään.

        Se hieman kevyempi ja kasvispainotteisempi menu.

          Korsun kottaraisille

          Korsun Caesar-salaatti
          Paahdettu porkkana-jyväsalaatti, jugurttikastike
          Feta-couscoussalaatti
          Pikkelöidyt luomukurkut

          ***
          Ryskyperunoita:
          Kierikan tilan perunoita, vuolukermaa ja yrttejä
          Hunajaiset uunikasvikset
          Savustettua lohta, tillipestoa

          ***
          Pavlovaa metsämarjojen ja suklaakastikkeen kanssa

          ***

          39 €/hlö

          VILLA JÄMI

          Pikkusen parempi kattaus

          Kun on aika laittaa pöytään paikallisen tavan mukaan ”sen seittemän sorttia” ja koota omat suosikit samaan kattaukseen.

            Pikkusen parempi kattaus

            Savustettua siikaa ja sitruunamajoneesia
            Salaattia savustetuista perunoista
            Lähitilojen Caesarsalaattia
            Luomutomaattia, mozzarellaa ja nokkospestoa
            Kanelimarinoituja suppilovahveroita

            ***
            Hirven routapaistia kahdella kastikkeella

            ***
            Naapurin pellon perunoita
            Honkajoen herkkusieniä ja kauden kasviksia timjamilla ryyditettynä
            Yön yli haudutettua savupossua ja kotisinappia
            Paikan päällä loimutettua lohta, tillikastiketta

            ***
            Kauden tuorejuustokakkua

            ***

            55 €/hlö

            VILLA JÄMI

            Korsun kokin salaiset keittoreseptit

              Korsun kokin salaiset keittorespetit

              Hirvi- tai lohikeittoa
              (keitetty oman keittiön liha- tai kalaliemeen)

              ***
              Luomukurkkua
              Juustosiivuja

              ***
              Luomuruisleipää ja kauraleipää, vaahdotettua voita

              ***
              Ruokajuomana vesi ja kotikalja

              ***
              Puolukka-suolakinuskirahkaa

              ***
              Kahvi/ tee

              ***

              18 €/hlö
              Suppilovahverokeitto + 3 €/hlö