Noudatamme Perhe Villan välittämisessä seuraavia ehtoja. Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta
sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun varausmaksun.

PERHE VILLA

Vuokrausehdot

Varaus ja maksaminen

Perhe Villan varaus astuu voimaan asiakkaan maksettua varausmaksun 100 €viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

Varausmaksu toimii samalla takuumaksuna ja se palautetaan asiakkaalle vuokrauksen päätyttyä huvilan ja sen ympäristön ollessa moitteettomassa kunnossa.

Vuokra lisäpalveluineen tulee maksaa viimeistään neljä viikkoa (28 vrk) ennen varauksen alkua. Mikäli Perhe Villaa varattaessa varauksen alkuun on aikaa neljä viikkoa (28 vrk) tai vähemmän, tapahtuu vuokran ja takuumaksun maksaminen samanaikaisesti viikon (7 vrk) sisällä varausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

Jos maksua ei suoriteta ilmoitettuun eräpäivään mennessä voi Perhe Villa yksipuolisesti peruuttaa varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin.

Peruutukset ja muutokset varauksissa

Peruutus on aina tehtävä viipymättä ja kirjallisesti osoitteeseen kaijantti@kotiposti.net. 

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut. Varausmaksua ei palauteta, mikäli se on varausta peruttaessa jo maksettu. Sama koskee vuokran palautusta, kun peruutus tapahtuu enintään neljä viikkoa (28 vrk) ennen vuokrajakson alkua.

Vuokra voidaan kuitenkin palauttaa peruutuksen tehneelle asiakkaalle siltä osin, kuin mitä Perhe Villaa saadaan vuokrattua peruutuksen jälkeen uudelle asiakkaalle. Tämä poikkeus ei kuitenkaan koske varausmaksua, joka jää Perhe Villalle myös mahdollisen uuden asiakkaan vuokratessa peruutetun ajanjakson.

Mikäli asiakas muuttaa loman ajankohtaa tai peruuttaa osan varaamastaan ajasta, se katsotaan aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Jos muutoksesta ei synny kohtuutonta vaivaa tai tulonmenetystä Perhe Villalle, voidaan jo maksetulla takuumaksulla ja vuokralla korvata uuden varauksen takuumaksu ja mahdollisesti myös osa vuokrasta.

Avainten luovutus, käyttö ja palautus

Perhe Villa on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00, ellei toisin ole sovittu. Asiakkaalla on käytössään yksi (1) avain. Huvilan avain tulee lähtiessä jättää eteisen avainnaulaan. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Oleskelu ja siivous

Jokaisen vuokrauksen yhteydessä on ilmoitettava yöpyjien lukumäärä. Vuodepaikkoja on yhteensä 6 + 2. Perhe Villan ja piha-alueen on oltava vuokrajakson päättyessä siistissä kunnossa. Epäsiististä huoneistosta peritään ylimääräisinä siivouskuluina 100 €/h, ja lähetämme asiakkaalle laskun (Huom! kohta ”Kun lähdet huvilasta”).

Tupakointi ja kotieläimet

Sisätiloissa tupakointi on kielletty. Tupakointipaikka ulkona etuterassin vieressä. Luvattomasta tupakoinnista veloitetaan 300 € tuuletus/siivousmaksu. Kotieläinten tuominen Perhe Villaan on sallittu. Perhe Villa ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergiaoireista tai muista vastaavista ongelmista asiakkaille.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi vuokranantajalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida heti kompensoida, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio osoitteeseen kaijantti@kotiposti.net. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan huvilalle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen takuumaksusta, ja tarvittaessa lähetämme asiakkaalle lisälaskun. Perhe Villa ei vastaa niistä virheistä huvilan ennakkotiedoissa, jotka ovat syntyneet äkillisten olosuhdemuutosten takia (esim. lumi- tai jäätilanteen muutos, rakennustyöt naapuritonteilla tms.).

Kun lähdet huvilasta

 • Vie roskat ulos roska-astiaan
 • Pullot ja tölkit keräysastioihin
 • Pese likaiset astiat
 • Imuroi lattiat
 • Puhdista pöytien pinnat
 • Tavarat/kalusteet omille paikoilleen
 • Sammuta valot
 • Lukitse kaikki ovet ja ikkunat
 • Laita avain takaisin avainlokeroon (ulkoterassi)

HUOM! Huvilan pitää olla loppusiivottu eli samassa kunnossa kun saapuessa

Muita ohjeita Perhe Villassa

 • Varomaton tulen käsittely, kuten esimerkiksi kynttilöiden jättäminen valvomatta, avotulen käyttö ja tähtisädetikkujen polttaminen kielletty
 • Talotekniikan ja -säätöjen muuttaminen kielletty
 • Ilmoita vahingoista välittömästi
 • Tutustu poistumisreitteihin ja sammutuskalustoon heti, kun tulet huvilaan
 • Perehdy takan sytytysohjeisiin Huom! ilmastointi pitää olla asennossa 0 (suljettu) takkaa käytettäessä
 • Puhdista lumet terassilta (liukastumisvaara)
 • Noudata yleistä varovaisuutta sisällä portaissa, terassilla ja piha-alueella

Tervetuloa viihtymään Perhe Villaan!